Paradise Hotel Sverige Sesongpremiere mandag kl. 23.30
MasterChef Norge Mandag-torsdag kl. 19.30
Hotell Helvete Tirsdag kl. 20.30
Lukket visning Kommer snart!
Tyrant Se første episode her!

MasterChef Norge

Mandag-torsdag kl. 19.30

Denne uken skal Jon Niklas Rønning, Guri Schanke, Per Heimly, Sigurd Sollien, Tommy Fredvang og Aylar Lie vise hva de er gode for på MasterChef-kjøkkenet. Der er whisky stikkordet for dagens matlaging.

Paradise Hotel Sverige

Sesongpremiere mandag kl. 23.30

Endelig kommer det en ny sesong av Paradise Hotel Sverige. Enda morsommere og sprøere enn noengang før. Ti unge, vakre single mennesker sjekker inn på et av verdens mest luksuriøse hoteller i Mexico, og resten av historien kjenner du til.

Lukket visning

Premiere 11. september

Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om.

Ny serie

Onsdager kl. 21.30

Bassam "Barry" Al Fayeed kommer fra det fiktive krigslandet Abbudin i Midtøsten. Han har levd i frivillig eksil i California i 20 år. Nå returnerer han til hjemlandet med sin amerikanske familie for å delta i nevøens bryllup. Tilbake i Abbudin konfronteres han med familiens og nasjonens politiske synspunkter – og sin diktatorfar.

Million Dollar Listing New York

Onsdag 27. august kl. 22.30

Supermeglerne Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant er tilbake med den mest dramatiske sesongen av Million Dollar Listing New York så langt!

MasterChef Norge

Mandag-torsdag kl. 19.30

Mandag 25. august kl. 19.30 går startskuddet for årets MasterChef Norge. 48 kjendiser skal brette opp ermene og knives om heder og ære i form av tittelen årets MasterChef 2014. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Andreas Mikkelsen, Erlend Elias Bragstad, Terje Sporsem, Margrethe Røed, Gaute Grøtta Grav og Mira Craig. Se hele deltakerlisten her!

Se det på play nå!

Plain Jane

I Plain Jane forvandles vanlige, usikre og forglemmelige grå mus, til vakre, selvsikre kvinner. Du ser sesong 3 på TV3 play nå!

 

TV3s sommerkonkurranse

Vant du?

Tusen takk til alle dere som deltok i TV3s sommerkonkurranse. Vi har kåret fire heldige vinnere, en som får en Geneva radio, og tre som får et 3-måneders Viaplay-abonnement.

Programleder Christer Falck og Robinsonekspedisjonen har vært fast post på søndager for mange TV3-seere, som har kunnet drømme seg bort til sydligere strøk på kalde høstkvelder. I dag gikk nyheten om at vi ikke lenger skal vise Robinsonekspedisjonen på TV3 ut.

Andreas Bakka Hjertø er ansatt som programdirektør i MTG TV. Hjertø kommer fra jobben som daglig leder i Rakett, tidligere Limelight Film og TV. Med ansettelsen av ny programdirektør, har administrerende direktør Morten Micalsen komplettert den nye ledelsen MTG TV. Hjertø starter i stillingen umiddelbart.