Helgens filmer Bridesmaids - lørdag kl. 21.00
Lukket visning Se de første episodene på TV3 play!
Tyrant Se Tyrant på TV3 play!
MasterChef Norge Mandag-torsdag kl. 19.30
Paradise Hotel Sverige Mandag-onsdag kl. 23.30

Lukket visning

torsdag 25.09 kl. 20.30

I neste episode skal Øyvind Olstad verdivurdere en helt spesiell bolig i Kalvesund på Sørlandet der huset har 51 rom og et ukjent antall boblebad. I Frankrike får Sanna Damhaug oppleve en helt unik villa når kollega Fredrik Lilloe viser henne kosmetikkdronningen Estee Lauders tidligere sommerhus i Cannes.

Se video!

At seersuksessen Luksusfellen skaper overskrifter her til lands er vel neppe en nyhet i seg selv, men  nå fatter også nabolandene våre interesse for nordmenns skakkjørte økonomi.  I episode fire av årets sesong av Luksusfellen blir nyhetene om egen spillegjeld rett og slett for mye for Marita, som deiser i bakken da Cecilie legger harde fakta på bordet.

MasterChef Norge

Se video!

Skarpe kniver og stort tidspress kan være en farlig kombinasjon. Enda farligere kan det bli om knivene byttes med elektrisk kjøkkenutstyr. Det fikk friidrettsstjerne Cathrine Larsåsen erfare på MasterChef-kjøkkenet.

Øyvind har vært i bransjen i hele 21 år, noe som utgjør halve livet hans.  – Veien frem til der jeg er i dag har vært relativt lang. Jeg har tatt gradene og gått hele veien som megler, og nå ønsker jeg å ta del av high end-segmentet med vårt nye selskap, Regent Christie`s International Real Estate.

Lukket visning

Se episode 2 på play!

Allerede nå kan du se episode 2 av Lukket visning på TV3 play. Bli med Nils O.M. Nordvik på visning i en av Norge råeste penthouse-leiligheter som ligger i Oslo, og drøm deg bort når Øyvind Olstad tar deg med til Mallorca inn i et hus du garantert ikke har sett maken til.

Tyrant

Onsdag kl. 21.30

Mye av handlingen i spenningsserien Tyrant foregår i praktfulle Marokko. Noen av hovedrollene i serien forteller hvordan det er.

MasterChef Norge

Se video!

Siv Cotton kommer rett fra USA til MasterChef Norge, og forklarer forskjellen på det nordiske kjøkken og kjøkkenet i Los Angeles. I motsetning til her i Norge, er det ikke så mye saus og rømme og sånne ting  å spore hjemme hos Siv.

MasterChef Norge

Mandag-torsdag kl. 19.30

Nå stiller seks nye deltakere til dyst på kjøkkenet. Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm og Brita Møystad Engseth skal kjempe om to semifinaleplasser. I første øvelse får de utdelt en gammeldags eplepresse.

Sanna er glad i utfordringer og takker aldri nei til en konkurranse. Hun er utdannet jurist, og tilbyr dermed kundene sine en god faglig ekspertise. – Jeg ønsker å være best på den riktige måten, ikke ved å bruke slue triks og lure folk. Man burde se på Lukket visning fordi programmet inspirerer og gir seeren innblikk i en verden som man ikke kan se til daglig.

Luksusfellen

Intervju med Hallgeir Kvadsheim

I forbindelse med sesongpremieren på Luksusfellen tok vi en prat med en av programmets økonomiske eksperter, Hallgeir Kvadsheim. Hvordan styrer eksperten sin egen privatøkonomi? Hva husker han best fra tidligere seonger av Luksusfellen?