Lukket visning Når markedets dyreste boliger skal selges, skjer det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om.
The Blacklist Ny sesong - Torsdager kl. 22.30
Hellstrøm rydder opp - hjemme Endelig tilbake på TV3 søndager kl. 20.00. Her ser du traileren.
NCIS LA Se første episoden her
Jersey Shore Tre hele sesonger på play nå!

Movember

Støtt en god sak!

Movember handler om å bringe barten til heder og verdighet igjen, ha det gøy og gjøre en innsats. Over hele verden forplikter movemberbrødre seg til å la barten gro i 30 movemberdager og være gående og snakkende informasjonsplakater for en god sak. Det føles godt å engasjere seg i en så viktig sak. Bli med du også!

Nye episoder søndag kl. 20.00

Førstkommende søndag er det klart for nye episoder av seersuksessen Hellstrøm rydder opp – hjemme her på TV3. Dette lanseres med et brak: Mesterkokken drar nemlig til Stranda på Sunnmøre, og til ferdigmatimperiumet Stabburet – der Pizza Grandiosa produseres.

MasterChef Norge

Mandag-torsdag kl. 19.30

Det er nå det skal avgjøres på MasterChef-kjøkkenet. De beste av de beste er samlet for en forrykende finaleuke. Hvem blir Norges nye MasterChef? Følg med denne uken.

Endelig på play!

Når du vil - helt gratis

Hver sommer kommer tusenvis av unge til Jersey Shore for å delta i østkystens overgangsritual: The Shore House. Bli med på galskap helt utenom det vanlige, når  "The Situation", Snooki, JWOOW og alle de andre flytter inn i et hus i Jersey Shore. Nå kan du se tre sesonger på TV3 play!
 

Ny sesong!

Følg spenningen hver torsdag kl. 22.30

Når en mann blir funnet med hjertet skåret ut, slår agentene Keen og Ressler seg sammen med agent Samar Navibi for å avsløre Dr. Covingtons posisjon og handlinger på det svarte ulovelige markedet. Red og partneren forsøker å utnytte en ny mulighet i Indonesia, noe som setter Reddington i en sårbar posisjon.

Søndager kl. 22.00 på TV6

Revenge - Se den første episoden her!

I sesong fire tas konspirasjonsteoriene og hevnen lenger enn noen sinne. Hva blir Emilys neste trekk, og klarer hun å unngå at kjærlighet kommer i veien for målet?

Ny sesong

Se første episode nå!

Sesong seks fortsetter der forrige sesong sluttet, med Callen og Sam fanget i terroristenes væpnede ubåt med kurs mot et hangarskip i San Diego. Hetty ignorerer ordren om å rapportere til Washington, mens teamet forsøker å lokalisere og stanse ubåten.

Onsdager kl. 21.30

Bassam "Barry" Al Fayeed er fra det fiktive krigslandet Abbudin i Midtøsten. Han har levd i frivillig eksil i California i 20 år når han returnerer til hjemlandet med sin amerikanske familie, for å delta i nevøens bryllup. Tilbake i Abbudin konfronteres han med familiens og nasjonens politiske synspunkter, samt sin diktatorfar. Hans ankomst fører til en dramatisk kulturkollisjon, og et oppgjør med problemer han la bak seg 20 år tidligere.

Ny sesong!

Tirsdager kl. 21.30

Stikkord for sesong sju inkluderer: en hvit Ferrari, en stakkars indisk assistent, drømmen om et eget datingshow og ikke mange døde, inkontinente og politisk ukorrekte hunder.

Torsdag kl. 20.30

Eyvind Hellstrøm er tilbake med nye episoder av Hellstrøm rydder opp – hjemme, og denne episoden drar Eyvind rundt i Norges land for å besøke tidligere deltakere.