God jul og godt nyttår! Hilsen alle oss i TV3
Jul med Hellstrøm og venner Se alle episodene her!
TV3 hjelper deg med julematen Finn den perfekte oppskriften for en smakfull julekveld.
Delta og vinn i Sveins julenøtter. Klikk her.
TV3s julekonkurranse Vinn flotte premier

Prøv lykken her!

Vinn flotte premier

Har du fulgt med på våre kanaler denne høsten? Ta quizen og kanskje du er en av de tre heldige som vinner et 3-måneders abonnement på Viaplay. Vinnerne kåres fredag 9. januar. Lykke til!

 

Ingen jul uten TV3

God jul!

Med TV3 vil julen bli enda litt koseligere, morsommere og mer avslappende. The Holiday, Hjemme alene 2 og Grinchen er bare noen av de gode julefilmene du kan se på TV3 denne julen.

Videoinstruksjon: Perfekt sprø svor

Bli med hjem til Eyvind Hellstrøm, som viser deg hvordan han lager en skikkelig juleribbe med sprø svor. Se videoinstruksjon her...

Nyt ferien med oss!

Gode programmer hver dag!

Julen er en tid full med forberedelser, og etter mye stress fortjener man en pause. Len deg tilbake å se dine favorittserier, akkurat når det passer deg. Nyt julen med play.

Videoinstruksjon: Hellstrøms saftige pinnekjøtt

Her får du eksperthjelp fra Hellstrøm for å sikre at årets pinnekjøtt blir perfekt. Se videoinstruksjon her...

Jul med Hellstrøm og venner

Delta i julenøttene her

TV3 og Svein Østvik gir deg julenøttene her på kanalen. Gjennom tre episoder skal Svein gi deg noen spørsmål om stort og smått. Vi er nå i gang med den siste runden med julenøttene hvor du må finne løsningsordet Svein er ute etter og send oss ditt svar. Du er da med i trekningen av en flott kjøkkenmaskin fra OBH Nordica. Klikk her for å delta i konkurransen.

Viasat History

Tilgjengelig på TV3 play nå!

Denne dokumentarfilmen i to deler tegner et avbalansert og veldokumentert bilde av Barack Obamas første fire år som president. Selv om han skrev historie da han ble valgt til den første svarte president så betydde ikke det at hans første presidentperiode ble lett - tvert imot. Denne filmen er en storslått fortelling om Barack Obamas kamper i Det Hvite Hus.

Kommer snart på TV3 og TV3 play

Se traileren for den nye TV3-serien Bertrands metode her. Serien kommer snart på TV3 og TV3 play.

Se på TV3 play nå

Få inspirasjon til julematen

Jamie Oliver presenterer sine favorittoppskrifter for julehøytiden i to fantastiske spesialepisoder. Få en mengde tips og råd for suksessfull kokkelering i julen.

Premiere 12. januar

Ny serie på Viasat 4!

I Hundepatruljen Oslo får du et dramatisk og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å bekjempe kriminalitet i hovedstaden.