Idas Fristelser Bli med inn til Hele Norge baker-vinnereren Ida Gran-Jansens bakeunivers. Du får fire nye episoder mandager kl. 19.00 på tv3play.no. Lær å bake av Ida allerede nå! Se de fire første episodene her.
Svenske Hollywoodfruer Følg med på fruenes dramatiske reise!
Masterchef USA Mandag - torsdag kl. 19.30
True Tori Premiere onsdag 26.november kl. 22.30
Luksusfellen Sverige Se sesongpremieren her!

Svenske Hollywoodfruer

Ta testen og finn ut!

Hvor mange sesonger av Svenske Hollywoodfruer har gått på TV3, hvem av fruene har vært en Bond-pike og hva heter katten til Gunilla? Hvor godt kjenner du egentlig fruene? Ta testen her.

Søk her

MTG TV

Vil du jobbe i et av Europas største mediekonsern? På vegne av vår kunde MTG TV søker vi nå en Kanalkoordinator til Planningavdelingen. Her får man mulighet til å jobbe med noen av landets største annonsører og merkevarer.

Ny sesong!

Tirsdager kl. 20.30

Stikkord for sesong sju inkluderer: en hvit Ferrari, en stakkars indisk assistent, drømmen om et eget datingshow og ikke mange døde, inkontinente og politisk ukorrekte hunder.

Ny serie!

Premiere 26. november

Verden har fulgt nøye med når Tori og Dean McDermott falt for hverandre og ble foreldre til fire vakre barn. Men Toris drømmeliv falt i frus når ryktene om Deans utroskap begynte å florere, og sladderpressen har lenge spekulert over forholdet deres.

Idas fristelser

Lær å bake av Ida

Idas fristelser er i gang på TV3 play, og i den første episoden var det en fantastisk Nugattikake som vi fikk se fra råvarer til ferdig bakverk. Nå kan du sette i gang på kjøkkenet og lage kaker som får smilene frem hos de fleste. Sjekk ut Idas Nugattikake og andre bakverk fra Idas fristelser. Vi har samlet alle våre beste oppskrifter på TV3 mat. Klikk her og se alle Idas oppskrifter.

Se episoder på TV3 play nå!

Du kan allerede nå se de fire første episodene av Idas fristelser på TV3 play. Ta turen innom og lær å bake av Ida.

Ny sesong

Mandag - torsdag kl. 19.30

Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay.

Ny sesong!

Onsdager kl. 20.30

I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine?

Svenske Hollywoodfruer

Stem her!

Liker du temperamentsfulle Gunilla Persson som ikke nøler et sekund med å sette folk på plass? Eller foretrekker du snille, omsorgsfulle Maria Montazami med en stor kjærlighet for de såkalte pynteduskene?

Ny serie!

Premiere 4. desember

Hver dag må presidenten ta en rekke livsviktige avgjørelser, og for å kunne prioritere de største internasjonale krisene landet står overfor, samler CIA-analytikeren Charleston Tucker truslene i Presidentens daglige briefing (PDB). Listen byr på både moralske og politiske utfordringer for Charlie og teamet hennes.