Hellstrøm rydder opp - hjemme Hellstrøm rydder opp på norske kjøkken torsdager kl. 20.30
Sjekk ut våre MTV-programmer Gratis på play
Helgens filmer Min beste venns bryllup - Lørdag kl.21.30
Bertrands metode søker deltakere Meld deg på her
TV3s matportal Oppskrifter fra våre programmer

Paradise Hotel

Se video

Hippieuka er over, men for en av jentene er også oppholdet på Paradise Hotel over. – Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, sier hun.

Årets Chickflick

The Other Woman

TV3 og 20th Century Fox gir deg muligheten til å vinne eksklusive billetter til førpremieren på årets Chickflick, The Other Woman. I tillegg er det mulighet til å vinne flotte premier fra filmen.

Sjekk ut play

Gratis tilgjengelig på våre play-kanaler

Vi har mengder av gode MTV-programmer på våre play-kanaler akkurat nå. Du kan blant annet se suksess-serier som Geordie Shore, Teen Mom, Catfish og Awkward. Sjekk ut hva vi har her:

Paradise Hotel

Mandag-torsdag kl. 21.30

Peace and love, det er hippieuke på Paradise Hotel! Stemningen er god på hotellet helt til de får brev om at en ny jente sjekker inn i dag.

Johnny og Henriette fra Halden drømmer om et stabilt og lykkelig liv, men Johnny har lenge løyet om sin dårlige økonomi. Dette holder på å ødelegge forholdet. Johnnys bil er i ferd med å gå på tvangssalg og Henriette har gitt ham en siste sjanse til å ta seg sammen. Forholdet henger i en tynn tråd når Johnny finner ut at han skylder han en halv million kroner, og er avhengig av samboerens støtte for å rydde opp.

Marthe fra Gjøvik ber om hjelp fra Hellstrøm fordi hun er gått lei av samboerens forferdelige matvaner. Hun har lagt på seg 40 kilo siden hun ble sammen med Lars, som bare vil spise junkfood som hamburgere, pølser og pommes frites.

Vinn et Viaplay-abonnement!

Det blir ingen påske uten påskequiz, og derfor har vi laget en quiz basert på filmene vi viser på TV3 denne påsken. Vi trekker to heldige vinnere som får et 3-måneders abonnement på Viaplay. Vinnerne kåres fredag 25. april.

En ny serie som kan forandre livet ditt!

Casting

Erik Bertrand Larssen er en av Norges fremste mentaltrenere. Nå skal skal han hjelpe helt vanlige folk med motivasjon og mestring, slik at de kan få mer ut av livet sitt.

Stem her

Hvor hører du hjemme?

Klarer du å trylle frem den perfekte gjærdeigen under hardt tidspress, eller trenger du endringer i matvanene og motivasjon på kjøkkenet? Stem her.

TV3 mat

Masterclass

Denne gangen er det den klassiske franske eplekaken Tarte Tatin som skal bakes av deltakerne i Hele Norge baker. Vi har fått Pascal selv til å vise oss kunsten med å lage denne på fransk vis. Se oppskrift og video med Pascal på TV3 mat nå!