Onsdagsfilmen Lovlig blond kl. 21.30
The Night Shift Torsdager kl. 22.30!
Crisis Se sesongavslutningen på TV3 play!
Paradise Hotel Danmark Man-tors på TV3 play!
The Hills Nå kan du se alle 6 sesongene på play!

Film

Onsdag kl. 20.30

Elle Woods har alt. Hun er president for universitetets kvinneforening, en feiret skjønnhetsdronning, og, ikke minst, naturlig blond.

Ny serie

Torsdager kl. 21.30

Velkommen til nattevakten på sykehuset San Antonio Memorial. Her finner de vanskeligste – og villeste – nødstilfellene stadig veien inn. Hvert skift er en kamp mellom de heltemodige forsøkene på å redde liv og den harde virkeligheten på et underbemidlet sykehus.

MasterChef Norge

Sesongpremiere 25.08 kl. 19.30

Mandag 25. august kl. 19.30 går startskuddet for årets MasterChef Norge. 48 kjendiser skal brette opp ermene og knives om heder og ære i form av tittelen årets MasterChef 2014. Se hele deltakerlisten her!

Million Dollar Listing New York

Onsdag 27. august kl. 22.30

Supermeglerne Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant er tilbake med den mest dramatiske sesongen av Million Dollar Listing New York så langt!

TV3s sommerkonkurranse

Vant du?

Tusen takk til alle dere som deltok i TV3s sommerkonkurranse. Vi har kåret fire heldige vinnere, en som får en Geneva radio, og tre som får et 3-måneders Viaplay-abonnement.

MasterChef Norge

Mandag 25. august kl. 19.30 går teppet opp for en splitter ny sesong av MasterChef Norge på TV3...

Programleder Christer Falck og Robinsonekspedisjonen har vært fast post på søndager for mange TV3-seere, som har kunnet drømme seg bort til sydligere strøk på kalde høstkvelder. I dag gikk nyheten om at vi ikke lenger skal vise Robinsonekspedisjonen på TV3 ut.

Andreas Bakka Hjertø er ansatt som programdirektør i MTG TV. Hjertø kommer fra jobben som daglig leder i Rakett, tidligere Limelight Film og TV. Med ansettelsen av ny programdirektør, har administrerende direktør Morten Micalsen komplettert den nye ledelsen MTG TV. Hjertø starter i stillingen umiddelbart.

Kun på play!

Mandag-torsdag kl. 21.30

Over 3000 unge gutter og jenter har kjempet om å være med i årets sesong av Paradise Hotel. Intrigene står i kø når ni heldige deltakere sjekker inn på det luksuriøse hotellet i Mexico. Gled deg til en sesong full av tvister og taktikk.

Se alle 6 sesongene

Nå på play - når du vil!

Drama, tårer, kjærlighet og vennskap. Endelig kan du se suksesserien The Hills på TV3 play. Det er en ting å være ung og vakker i Laguna Beach, men en helt annen sak å være det i LA. The Hills følger Lauren og vennene hennes i storbyen. Vil alle drømmene deres gå i oppfyllelse? Nå er alle 6 sesongene av The Hills tilgjengelig på play!