371265
Hele Norge baker - Ep. 7
Length: 43:32
371261
Hele Norge baker - Ep. 6
Length: 43:36
371257
Hele Norge baker - Ep. 5
Length: 43:27
380285
Masterclass - Øyvinds søte kokosboller
Length: 04:41
378173
Masterclass - Pascals Tarte Tatin
Length: 08:21

TV3 mat

Masterclass

Kokosboller finnes i mange varianter. I Øyvinds søte kokosboller lages kokosbollene rundt en jordbær. Dette er en skikkelig smaksbombe. Nå kan du gjøre som Øyvind og imponere venner og familie med dine egne søte kokosboller. Øyvind tar deg gjennom prosessen steg for steg slik at du også vil få et vellykket resultat på bakingen. Se oppskrift og video med Øyvind på TV3 mat nå!

Søndag 27.4. kl. 20.00

Det er semifinale på Bogstad gård og nå står kun dagens to utfordringer mellom deltakerne og en finaleplass. Dommernes forventninger til de fire semifinalistene er skyhøye. Signaturbaksten er å lage en kake med skjult mønster, der mønsteret avsløres når man deler opp kaken.

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Dagens signaturbakst er en god, gammel klassiker og det er Napoelonskaken. Deltakerne får lage sin egen variant av Napoleonskaken og det eksperimenteres med både bær og sjokolade. Pascal forventer en velbygget kake med sprø butterdeig, hvem lykkes best med det?

TV3 mat

Masterclass

Denne gangen er det den klassiske franske eplekaken Tarte Tatin som skal bakes av deltakerne i Hele Norge baker. Vi har fått Pascal selv til å vise oss kunsten med å lage denne på fransk vis. Se oppskrift og video med Pascal på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

I dagens episode skal deltakerne lage en valgfri dessert til fire personer, og den må inneholde kjeks, krem, saus, frukt eller bær. Deltakerne får kun 2,5 timer på seg til å lage desserten, og det blir en ekstra utfordring når den ikke kan være et tradisjonelt kakestykke som stykkes i fire deler.

TV3 mat

Masterclass

Øyvind brenner for godt bakverk. Denne gangen viser han deg hvordan du skal lage en åtteflettet loff på ekte bakervis. Det er ikke så vanskelig som det ser ut. Prøv du også! Du finner oppskriften og videoinstruksjoner med Øyvind på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Brødbakst står på menyen i dag og bakerne våre skal bake sitt beste brød på kun 90 minutter i dagens signaturbakst. De får selv velge hvilket hevingsmiddel de skal bruke og her er det ulike strategier. Dagens tekniske oppgave er å lage en åtteflettet loff, noe som blir en stor utfordring for de aller fleste.

TV3 mat

Masterclass

Den tekniske oppgaven i fjerde episode av Hele Norge baker var sjokoladefondant på Pacals vis. Har du lyst til å lage denne søte fornøyelsen? Mesteren Pascal viser deg hvordan du får det til. Du finner oppskriften og videoinstruksjoner med Pascal på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Sjokolade er dagens tema i baketeltet på Bogstad gård. Kreativitet og god smak står i høysetet når deltakerne får i oppgave å lage sjokoladekake til en barnebursdag. To unge gjestedommere skal bedømme hvilken av sjokoladekakene de synes var best og finest av blant annet sjørøverkake, smurfekake og dinosaurkake. Dagens tekniske oppgave er å lage en sjokoladefondant med vaniljeaus, og i denne oppgaven er steketiden det aller viktigste.

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Dagens baketema er gjærbakst! Det er en kunst å få til en perfekt gjærdeig og deltakerne har fått i oppgave å servere dommerne sin beste søte gjærbakst. Ulike metoder og fremgangsmåter blir brukt for å heve deigen fort og lekre bakverk trylles frem. Den tekniske oppgaven er å lage den franske klassikeren croissant, noe som viser seg å være en stor utfordring.

Pages