Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

På Bogstad gård har vi denne våren fulgt våre fantastiske amatørbakere som har disket opp med de lekreste kaker og bakverk. Hver uke har de blitt overvåket og bedømt av våre dommere, konditor Pascal Dupuy og baker Øyvind Lofthus.

TV3 mat

Masterclass

Cupcakes er ingen spøk, og når de skal lages etter Pascals oppskrifter gjør det ikke saken lettere. Dette var oppskriften finalistene i årets utgave av Hele Norge baker ble utfordret i under finalen. Nå har vi fått Pascal foran kameraet for å lære deg å lage disse lekre og ikke minst smakfulle cupcakes på egenhånd. Se oppskrift og video med Pascal på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

I dag skal det avgjøres hvem som er Norges beste amatørbaker! De tre finalistene skal bake seg igjennom to bakeutfordringer i dag. Signaturoppgaven er å lage festkaken overflødighetshorn, som skal fylles med egenlaget konfekt.

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Det er semifinale på Bogstad gård og nå står kun dagens to utfordringer mellom deltakerne og en finaleplass. Dommernes forventninger til de fire semifinalistene er skyhøye. Signaturbaksten er å lage en kake med skjult mønster, der mønsteret avsløres når man deler opp kaken.

TV3 mat

Masterclass

Kokosboller finnes i mange varianter. I Øyvinds søte kokosboller lages kokosbollene rundt en jordbær. Dette er en skikkelig smaksbombe. Nå kan du gjøre som Øyvind og imponere venner og familie med dine egne søte kokosboller. Øyvind tar deg gjennom prosessen steg for steg slik at du også vil få et vellykket resultat på bakingen. Se oppskrift og video med Øyvind på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Dagens signaturbakst er en god, gammel klassiker og det er Napoelonskaken. Deltakerne får lage sin egen variant av Napoleonskaken og det eksperimenteres med både bær og sjokolade. Pascal forventer en velbygget kake med sprø butterdeig, hvem lykkes best med det?

TV3 mat

Masterclass

Denne gangen er det den klassiske franske eplekaken Tarte Tatin som skal bakes av deltakerne i Hele Norge baker. Vi har fått Pascal selv til å vise oss kunsten med å lage denne på fransk vis. Se oppskrift og video med Pascal på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

I dagens episode skal deltakerne lage en valgfri dessert til fire personer, og den må inneholde kjeks, krem, saus, frukt eller bær. Deltakerne får kun 2,5 timer på seg til å lage desserten, og det blir en ekstra utfordring når den ikke kan være et tradisjonelt kakestykke som stykkes i fire deler.

TV3 mat

Masterclass

Øyvind brenner for godt bakverk. Denne gangen viser han deg hvordan du skal lage en åtteflettet loff på ekte bakervis. Det er ikke så vanskelig som det ser ut. Prøv du også! Du finner oppskriften og videoinstruksjoner med Øyvind på TV3 mat nå!

Hele Norge baker

Se programmet på TV3 play

Brødbakst står på menyen i dag og bakerne våre skal bake sitt beste brød på kun 90 minutter i dagens signaturbakst. De får selv velge hvilket hevingsmiddel de skal bruke og her er det ulike strategier. Dagens tekniske oppgave er å lage en åtteflettet loff, noe som blir en stor utfordring for de aller fleste.

Pages