Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Hellstrøm møter en stor utfordring når han drar til Sandefjord for å møte Linda, som er avhengig av junkfood. Spisevanene er kommet helt ut av kontroll, og moren hennes er sterkt bekymret. Flere ganger om dagen tar Linda turen til sin lokale bensinstasjon for å kjøpe pølser og hamburgere, og ellers propper hun i seg chips, sjokolade, kyllingvinger og svineribbe fra morgen til kveld.

TV3 mat

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Vi fortsetter med å skape sunne og gode oppskrifter til det norske folk. Denne uken lagde Hellstrøm både en god fiskeburger i tillegg til en sunn og god grønnsakslasagne. Nå kan også du lage disse rettene hjemme. Her gir Hellstrøm deg oppskrift og fremgangsmåte for disse og flere sunne retter. Du finner denne oppskriften og mye mer på TV3 mat. Bli inspirert her...

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Marthe fra Gjøvik ber om hjelp fra Hellstrøm fordi hun er gått lei av samboerens forferdelige matvaner. Hun har lagt på seg 40 kilo siden hun ble sammen med Lars, som bare vil spise junkfood som hamburgere, pølser og pommes frites. Hellstrøm får en tøff jobb når han skal prøve å innføre et nytt kostholdsregime hjemme hos samboerparet, og møter motstand fra uventet hold.

TV3 mat

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Salt og fet mat til et lite barn på tre år er nok ikke noe kostholdseksperter vil anbefale. Eyvind reiste nylig til Sørfold i Nordland og besøkte en ung alenefar som har kjørt seg fast i et dårlig matspor. Her ble det satt sammen en sunn og rask fiskerett for å få slutt på den salte og fete maten. Nå kan også du lage sunn mat som Hellstrøm. Du finner denne oppskriften og mye mer på TV3 mat. Bli inspirert her...

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Denne uken reiser Eyvind til Sørfold i Nordland for å hjelpe en ung alenefar som har kjørt seg fast i et dårlig matspor. John-Magne (25) serverer bacon til middag til seg og sin tre år gamle sønn nesten hver dag. Baconet serveres i en grøtete blanding med ris og ost, og far og sønn spiser alle middager i sofaen foran tv-apparatet. Eyvinds engasjement vekkes for alvor til live når han får se den begredelige matsituasjonen, og finner nøkkelen til løsningen like utenfor John-Magnes stuedør.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Kim Åge fra Askim elsker det søte, og lever utelukkende på lørdagsgodt. Han spiser godteri, kanelboller, chips og cola til alle måltider. Kona Liss er bekymret for hans ensidige kosthold, og håper at Eyvind kan hjelpe ham. Hun tror det imidlertid blir vanskelig, fordi Kim Åge får store humørsvingninger når han hopper over noen søte måltider. Hellstrøm inviterer Kim Åge på en helt spesiell middag, som han håper vil markere slutten på et livslangt kjærlighetsforhold til søtsaker.

TV3 mat

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Eyvind hjelper en heimkunnskapslærer i nød. Tor Olav Kåsa underviser i mat og helse på Lisleherad skole, men mangler kunnskap om å lage mat. Hellstrøm lager derfor noen enkle oppskrifter for å hjelpe Tor Olav å ta sine første skritt på kjøkkenet. En løksuppe og stekt flyndre står på menyen. Nå kan du prøve deg på Hellstrøms oppskrifter. Ta turen til TV3 mat å bli inspirert.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Eyvind hjelper en heimkunnskapslærer i nød. Tor Olav Kåsa underviser i mat og helse på Lisleherad skole. Det er bare ett problem: Han kan ikke lage mat. Eyvind Hellstrøm blir sjokkert over kaoset som råder i Tor Olavs heimkunnskapstimer, og bestemmer seg for å hjelpe læreren å gi elevene sine den matundervisningen de fortjener.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Eyvind tar på seg et helt uvanlig oppdrag denne uken. Han skal hjelpe en småbarnsmor som har angst for å gå inn på sitt eget kjøkken og som er redd for alt som har med matlaging å gjøre. 26 år gamle Marie fra Sør-Trøndelag drømmer om å overvinne angsten, slik at hun kan begynne å lage mat til barna sine.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Eyvind reiser til Søgne for å hjelpe Siv Anita, en utslitt firebarnsmor som ikke orker å gi barna sine noe annet enn tomatsuppe og pølser til middag. Hun er nyseparert fra mannen sin, og synes det er vanskelig å finne inspirasjon til å stå på kjøkkenet og lage middagsmat. Eyvind legger en plan for å gi Siv Anita livsgnisten tilbake slik at barna kan få sunnere mat på tallerkenen.

Pages