Sesongavslutning søndag kl. 20.00

Alenemoren Trine er desperat etter å få hjelp fra Eyvind Hellstrøm. Trine er nylig skilt fra en mann som tok seg av all matlaging hjemme, og for første gang i livet er hun nødt til å lage mat selv. 

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Eyvind Hellstrøm får et sterkt møte med en tobarnsfar som er sterkt overvektig. Mattias (44) veier 165 kilo og drømmer om å gå ned i vekt for å være i stand til å leke med sine to døtre. Slik situasjonen er i dag sitter han mye stille i sofaen, og orker ikke å gå ut eller være i aktivitet.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Småbarnsmoren Veronica trenger hjelp til å rydde opp i et sykelig ensidig kosthold. Hun spiser bare røkte kjøttpølser og potetstappe, og brekker seg av tanken på å spise grønnsaker, kylling, kjøtt og fisk. Veronica drømmer om å bli et bedre forbilde for sine to døtre, og skammer seg over at hun sitter og pirker i maten foran dem.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Hellstrøm får en stor utfordring når han skal hjelpe småbarnsmoren Vibeke-Emilie (29) som står helt alene om all matlaging til familien. Mannen Stian bidrar overhodet ikke på kjøkkenet.

Se episoden på TV3 play

Eyvind Hellstrøm er tilbake med nye episoder av Hellstrøm rydder opp – hjemme, og denne episoden drar Eyvind rundt i Norges land for å besøke tidligere deltakere. Vi treffer blant annet gamle kjenninger med forkjærlighet for et visst sjokoladepålegg, i tillegg til deltakere som nå har et helt nytt liv etter Eyvinds besøk. Eyvind mener Norges folk fortjener bedre, men er oppdraget utført?

Vi søker restauranter!

Norges mesterkokk Eyvind Hellstrøm vender tilbake til restaurantbransjen. Etter flere år med å rydde opp hjemme hos folk, er tiden nå inne for å se hvordan det står til hos de profesjonelle. Trenger du hjelp til å rydde opp i restauranten din? Vi søker restauranter som ønsker å delta i neste sesong av Hellstrøm rydder opp!

Nye episoder søndag kl. 20.00

Førstkommende søndag er det klart for nye episoder av seersuksessen Hellstrøm rydder opp – hjemme her på TV3. Dette lanseres med et brak: Mesterkokken drar nemlig til Stranda på Sunnmøre, og til ferdigmatimperiet Stabburet – der Pizza Grandiosa produseres.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Hellstrøm møter en stor utfordring når han drar til Sandefjord for å møte Linda, som er avhengig av junkfood. Spisevanene er kommet helt ut av kontroll, og moren hennes er sterkt bekymret. Flere ganger om dagen tar Linda turen til sin lokale bensinstasjon for å kjøpe pølser og hamburgere, og ellers propper hun i seg chips, sjokolade, kyllingvinger og svineribbe fra morgen til kveld.

TV3 mat

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Vi fortsetter med å skape sunne og gode oppskrifter til det norske folk. Denne uken lagde Hellstrøm både en god fiskeburger i tillegg til en sunn og god grønnsakslasagne. Nå kan også du lage disse rettene hjemme. Her gir Hellstrøm deg oppskrift og fremgangsmåte for disse og flere sunne retter. Du finner denne oppskriften og mye mer på TV3 mat. Bli inspirert her...

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Marthe fra Gjøvik ber om hjelp fra Hellstrøm fordi hun er gått lei av samboerens forferdelige matvaner. Hun har lagt på seg 40 kilo siden hun ble sammen med Lars, som bare vil spise junkfood som hamburgere, pølser og pommes frites. Hellstrøm får en tøff jobb når han skal prøve å innføre et nytt kostholdsregime hjemme hos samboerparet, og møter motstand fra uventet hold.

Pages