Oppskriften trinn for trinn!

Julen er en tid for tradisjoner, men det betyr ikke at man ikke kan piffe opp den tradisjonelle juleribba litt. Bli med hjem til Eyvind Hellstrøm og se hvordan hele Norges mesterkokk tilbereder en perfekt juleribbe.

Jul med Hellstrøm og venner

Premiere søndag 7. desember kl. 20.00

Eyvind Hellstrøm inviterer denne julen kjente og kjære venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg på kjøkkenet har han konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuys. Deilig julemat skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene. Per Sundnes er husvert og sørger for at gjestene får sine juleoppgaver før maten skal inntas. Det blir hyggelige samtaler, sang og musikk når Eyvind Hellstrøm inviterer oss inn på julekjøkkenet.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Alenemoren Trine er desperat etter å få hjelp fra Eyvind Hellstrøm. Trine er nylig skilt fra en mann som tok seg av all matlaging hjemme, og for første gang i livet er hun nødt til å lage mat selv. Trine synes matlaging er det kjedeligste som finnes, og det mest avanserte hun behersker er å koke makaroni. Trine kan derimot mye om håndball, og Eyvind forsøker å lokke frem spor av matglød ved å appellere til hennes konkurranseinstinkt.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Eyvind Hellstrøm får et sterkt møte med en tobarnsfar som er sterkt overvektig. Mattias (44) veier 165 kilo og drømmer om å gå ned i vekt for å være i stand til å leke med sine to døtre. Slik situasjonen er i dag sitter han mye stille i sofaen, og orker ikke å gå ut eller være i aktivitet.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Småbarnsmoren Veronica trenger hjelp til å rydde opp i et sykelig ensidig kosthold. Hun spiser bare røkte kjøttpølser og potetstappe, og brekker seg av tanken på å spise grønnsaker, kylling, kjøtt og fisk. Veronica drømmer om å bli et bedre forbilde for sine to døtre, og skammer seg over at hun sitter og pirker i maten foran dem.

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Se episoden på TV3 play

Hellstrøm får en stor utfordring når han skal hjelpe småbarnsmoren Vibeke-Emilie (29) som står helt alene om all matlaging til familien. Mannen Stian bidrar overhodet ikke på kjøkkenet.

Se episoden på TV3 play

Eyvind Hellstrøm er tilbake med nye episoder av Hellstrøm rydder opp – hjemme, og denne episoden drar Eyvind rundt i Norges land for å besøke tidligere deltakere. Vi treffer blant annet gamle kjenninger med forkjærlighet for et visst sjokoladepålegg, i tillegg til deltakere som nå har et helt nytt liv etter Eyvinds besøk. Eyvind mener Norges folk fortjener bedre, men er oppdraget utført?

Vi søker restauranter!

Norges mesterkokk Eyvind Hellstrøm vender tilbake til restaurantbransjen. Etter flere år med å rydde opp hjemme hos folk, er tiden nå inne for å se hvordan det står til hos de profesjonelle. Trenger du hjelp til å rydde opp i restauranten din? Vi søker restauranter som ønsker å delta i neste sesong av Hellstrøm rydder opp!

Nye episoder søndag kl. 20.00

Førstkommende søndag er det klart for nye episoder av seersuksessen Hellstrøm rydder opp – hjemme her på TV3. Dette lanseres med et brak: Mesterkokken drar nemlig til Stranda på Sunnmøre, og til ferdigmatimperiet Stabburet – der Pizza Grandiosa produseres.

Se episoden nå!

Hellstrøm rydder opp - hjemme

Hellstrøm møter en stor utfordring når han drar til Sandefjord for å møte Linda, som er avhengig av junkfood. Spisevanene er kommet helt ut av kontroll, og moren hennes er sterkt bekymret. Flere ganger om dagen tar Linda turen til sin lokale bensinstasjon for å kjøpe pølser og hamburgere, og ellers propper hun i seg chips, sjokolade, kyllingvinger og svineribbe fra morgen til kveld.

Pages