Sommerkonkurranse Vinn flotte premier
Crisis Mandag til torsdag kl. 22.30 - og på play!
24: Live Another Day Søndager på TV3 play!
Paradise Hotel Danmark Man-tors på TV3 play!
Sommerens filmer Nyt sommeren med oss!

Helgens filmer

Lørdag kl. 21.30

Liz Gilbert hadde alt en moderne kvinne kunne drømme om – ektemann, hus, en vellykket karriere – men som så mange andre var hun fortapt, forvirret og på jakt etter den virkelige meningen med livet sitt. 

Se alle 6 sesongene

Nå på play - når du vil!

Drama, tårer, kjærlighet og vennskap. Endelig kan du se suksesserien The Hills på TV3 play. Det er en ting å være ung og vakker i Laguna Beach, men en helt annen sak å være det i LA. The Hills følger Lauren og vennene hennes i storbyen. Vil alle drømmene deres gå i oppfyllelse? Nå er alle 6 sesongene av The Hills tilgjengelig på play!

Sommeren på TV3

Vi i TV3 ønsker deg en riktig god sommer! Sjekk også ut TV3 play - der kan du se mange av våre programmer akkurat når du vil.

Kun på play!

Mandag-torsdag kl. 21.30

Over 3000 unge gutter og jenter har kjempet om å være med i årets sesong av Paradise Hotel. Intrigene står i kø når ni heldige deltakere sjekker inn på det luksuriøse hotellet i Mexico. Gled deg til en sesong full av tvister og taktikk.

Prøv lykken her!

Vinn flotte premier

Hvor godt kjenner du egentlig TV3s programmer? Ta quizen og kanskje du er den heldige som vinner en flott Geneva radio (xs hvit), eller et 3-måneders abonnement på Viaplay. Vinnerne kåres fredag 16. august. Lykke til!

 

Trolljegerne

Se sesongavslutningen på play!

I sesongavslutningen av Trolljegerne ser Robert nærmere på netthateren "Corruptio", en av Europas verste netthatere og mannen som har hengt ut hundrevis av politi, anklagere og deres barn på det aller groveste.

Backstage

Kjærlighetsredet

Det gikk ikke veien for Nathalie når gutten hun ville ha, knuste hjertet og tok pengene. – Hun valgte å stole på meg, så jeg spilte spillet helt riktig.

 

Deltakere

Backstage

Kjærlighetsredet

Nok et hjerte ble knust denne uken under en dramatisk hjerteseremoni. – Jeg føler meg som en vinner. Gutter, dere kan bare stille dere i kø, cause i`m a heartbreaker.

Hellstrøm rydder opp

Nå har du sjansen!

Å drive en restaurant er en livsstil! Når alt fungerer; er det en nytelse! Men det er ikke enkelt – mesterkokk Eyvind Hellstrøm vender tilbake til restaurantbransjen. Trenger din restaurant hjelp? Gå inn på søknadskjemaet nå!