Jul med Hellstrøm og venner Søndag kl. 20.00. Se programmet gratis her.
TV3 hjelper deg med julematen Finn den perfekte oppskriften for en smakfull julekveld.
Delta og vinn i Sveins julenøtter. Klikk her.
TV3s julekonkurranse Vinn flotte premier
Idas fristelser Lær å bake som Ida på TV3 play nå!

Lørdagsfilmen

Lørdag kl. 21.30

Carrie Bradshaw og Mr. Big skal endelig gifte seg. Siden han har vært gift før så foretrekker han et mindre bryllup, men Carrie lar seg rive med og har snart planlagt enhver motekvinnes drømmebryllup.

Søndag kl. 20.00

Eyvind Hellstrøm inviterer denne julen kjente og kjære venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg på kjøkkenet har han konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuys. Deilig julemat skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene.

Prøv lykken her!

Vinn flotte premier

Har du fulgt med på våre kanaler denne høsten? Ta quizen og kanskje du er en av de tre heldige som vinner et 3-måneders abonnement på Viaplay. Vinnerne kåres fredag 9. januar. Lykke til!

 

Ingen jul uten TV3

God jul!

Med TV3 vil julen bli enda litt koseligere, morsommere og mer avslappende. The Holiday, Hjemme alene 2 og Grinchen er bare noen av de gode julefilmene du kan se på TV3 denne julen.

Videoinstruksjon: Hellstrøms saftige pinnekjøtt

Her får du eksperthjelp fra Hellstrøm for å sikre at årets pinnekjøtt blir perfekt. Se videoinstruksjon her...

Nyt ferien med oss!

Gode programmer hver dag!

Julen er en tid full med forberedelser, og etter mye stress fortjener man en pause. Len deg tilbake å se dine favorittserier, akkurat når det passer deg. Nyt julen med play.

Videoinstruksjon: Perfekt sprø svor

Bli med hjem til Eyvind Hellstrøm, som viser deg hvordan han lager en skikkelig juleribbe med sprø svor. Se videoinstruksjon her...

Jul med Hellstrøm og venner

Delta i julenøttene her

TV3 og Svein Østvik gir deg julenøttene her på kanalen. Gjennom tre episoder skal Svein gi deg noen spørsmål om stort og smått. Vi er nå i gang med den andre runden med julenøttene hvor du må finne løsningsordet Svein er ute etter og send oss ditt svar. Du er da med i trekningen av en flott kjøkkenmaskin fra OBH Nordica. Klikk her for å delta i konkurransen.

Viasat History

Tilgjengelig på TV3 play nå!

Denne dokumentarfilmen i to deler tegner et avbalansert og veldokumentert bilde av Barack Obamas første fire år som president. Selv om han skrev historie da han ble valgt til den første svarte president så betydde ikke det at hans første presidentperiode ble lett - tvert imot. Denne filmen er en storslått fortelling om Barack Obamas kamper i Det Hvite Hus.

Premiere 12. januar

Ny serie på Viasat 4!

I Hundepatruljen Oslo får du et dramatisk og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å bekjempe kriminalitet i hovedstaden.