Idas Fristelser Premiere mandag kl. 19.00
Masterchef USA Mandag - torsdag kl. 19.30
NCIS: Los Angeles Mandager kl. 21.30, og på play - når du vil!
The Ellen DeGeneres Show Ny sesong - Hver dag kl. 12.05
True Tori Premiere onsdag 26.november kl. 22.30
Premiere mandag 24. november kl. 19.00

Bli med inn i Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansens bakeunivers. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt kjøkken. Gjennom 20 episoder vil Ida servere alt fra bakst med øl til syndige sjokoladekaker og muffins med finurlige spesialingredienser á la bringebærfrosting.

Svenske Hollywoodfruer

Stem her!

Liker du temperamentsfulle Gunilla Persson som ikke nøler et sekund med å sette folk på plass? Eller foretrekker du snille, omsorgsfulle Maria Montazami med en stor kjærlighet for de såkalte pynteduskene?

Ny serie!

Premiere 26. november

Verden har fulgt nøye med når Tori og Dean McDermott falt for hverandre og ble foreldre til fire vakre barn. Men Toris drømmeliv falt i frus når ryktene om Deans utroskap begynte å florere, og sladderpressen har lenge spekulert over forholdet deres.

Konkurranse

#TV3NORGE

Alt du trenger å gjøre er å følge oss på Instagram, så er du med i trekningen. Pssst: Vi heter #TV3NORGE på Instagram, og gleder oss til å få nettopp deg som følger.

Ny sesong

Mandager kl. 21.30

Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

Ny sesong

Mandag - torsdag kl. 19.30

Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay.

Ny sesong!

Tirsdager kl. 20.30

Stikkord for sesong sju inkluderer: en hvit Ferrari, en stakkars indisk assistent, drømmen om et eget datingshow og ikke mange døde, inkontinente og politisk ukorrekte hunder.

Ny sesong!

Onsdager kl. 20.30

I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine?

The Blacklist

Se programmet på play!

Sesong to har akkurat startet, men det er aldri for tidlig med en oppsummering av Reds beste sitater i The Blacklist. Vi har samlet topp 5 av de beste sitatene her:

Sesongavslutning søndag kl. 20.00

Alenemoren Trine er desperat etter å få hjelp fra Eyvind Hellstrøm. Trine er nylig skilt fra en mann som tok seg av all matlaging hjemme, og for første gang i livet er hun nødt til å lage mat selv.