Se episoden på TV3 play nå!

Therese fra Gressvik elsker å shoppe og har kjøpt seg store mengder interiør, elektronikk og mobiltelefoner for penger hun ikke har. Hun jobber bare deltid på bensinstasjon og når lønna ikke strekker til sender hun regningen til pappa.

Se video!

At seersuksessen Luksusfellen skaper overskrifter her til lands er vel neppe en nyhet i seg selv, men  nå fatter også nabolandene våre interesse for nordmenns skakkjørte økonomi.  I episode fire av årets sesong av Luksusfellen blir nyhetene om egen spillegjeld rett og slett for mye for Marita, som deiser i bakken da Cecilie legger harde fakta på bordet.

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play nå!

Jone har fulltidsjobb og tjener godt, men han er likevel alltid blakk. Han låner penger i øst og vest, og skylder nå nesten 400 000 kroner til banken, venner og familie.

Luksusfellen

Ny sesong! Onsdag 20.30

Seersuksessen Luksusfellen går denne høsten inn i sin ellevte sesong! Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp, og når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning.

Vi søker

Luksusfellen

Har du sett de første tegnene på et pengeproblem? TV3 søker deltakere til en ny sesong med Luksusfellen. Vi søker både single, par og familier som har problemet med å få pengene til å strekke til. Vil du være med på Luksusfellen å få hjelp av våre eksperter? Bruk søknadskjemaet for å melde din interesse.

Luksusfellen

Intervju med Hallgeir Kvadsheim

I forbindelse med sesongpremieren på Luksusfellen tok vi en prat med en av programmets økonomiske eksperter, Hallgeir Kvadsheim. Hvordan styrer eksperten sin egen privatøkonomi? Hva husker han best fra tidligere seonger av Luksusfellen?

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30

Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp. Nå bretter Luksusfellens eksperter opp ermene for økonomisk førstehjelp for ellevte gang! Onsdag 10.09 kl. 20.30 starter en splitter ny sesong av seersuksessen på TV3.

TV3 play

Luksusfellen

Da David mistet jobben sluttet han å betale regninger og låste seg inne for å spille dataspill. Nå er situasjonen fullstendig ute av kontroll og David tror han skylder et sted mellom én og to millioner kroner. David skal flytte sammen med kjæresten Elena, men når flyttelasset består av seks tusen tegneserier og en plastpose med ubetalte regninger må noe gjøres for at paret skal ha en fremtid.

TV3 play

Luksusfellen

Espen og Silje har tre små barn og en økonomi som har gått fullstendig over styr. De har stort sett brukt penger på seg selv, og kjøpt spill, datamaskiner og interiørartikler på kreditt. Egotrippen deres har kostet så dem så dyrt at bilen, som de er avhengige av, er i ferd med å gå på tvangssalg. Nå skylder paret 850.000 kr og er bekymret for barnas fremtid.

TV3 play

Luksusfellen

Catrine (24) er pappas prinsesse og er vant til å få alt hun peker på. Da pappa gikk tom for penger fortsatte Catrine forbruksfesten på kreditt. Hun har reist, shoppet og til og med kjøpt silikonpupper for penger hun ikke har. Nå skylder hun over 400.000 kroner og har dratt faren med seg i gjeldshelvete.

Pages