Luksusfellen

Møt Jonas

Vi tok en kjapp prat med Luksusfellen-ekspert Jonas. Det viser seg at hans lidenskap er musikk og yrket sitt. Da er det på sin plass med en psykologpub.

Luksusfellen

Luksusfellens økonomitest

Hvordan står det til med privatøkonomien? Har du kontroll på forbruket ditt, eller har du behov for økonomisk førstehjelp? Med Luksusfellens økonomitest får du svaret. Ta testen her!

Se episoden på TV3 play

Laila og Johnny fra Kristiansund har funnet den store kjærligheten i voksen alder. Derfor har de kjøpt bil og hus med karpedam, og tatt opp seks kredittkort for å arrangere drømmebryllup på Hawaii. Nå skylder paret godt over to og en halv million kroner, og frykter at huset må gå på tvangssalg. På tross av den langvarige kredittkort-bonanzaen skjønner Johnny likevel ikke hvor pengene renner ut.

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play

Alenemoren Kathrine bor i Sykkylven sammen med sønnen Jonas, men sliter med å få endene til å møtes. Hun har solgt unna bunaden sin for at Jonas skal få kjøre motorcross, og har ingen ting mer av verdi.

Luksusfellen

Kuriosa

Følger du med Luksusfellen på TV3? Programmet er nå inne i sin 11. sesong i Norge. Vi har samlet noen fun facts om programmet og programlederne. Sjekk ut 10 ting du ikke visste om Luksusfellen her...

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play

Monica jobber som hjelpepleier og bor i Trondheim sammen med katten Baby. På grunn av katten leier hun en dyr leilighet utenfor byen og har skaffet seg bil for å komme seg til jobb. Når regningene er betalt er det tomt på kontoen hennes, og Monica må ty til kredittkort for å ha råd til mat og klær. Nå skylder hun 500.000,- og vet ikke sin arme råd. Se episoden her...

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play!

Trond Børge fra Trondheim er en aktiv swing-danser, men har så dårlig råd at han bor i en campingvogn for å spare penger. Han skylder over en halv million kroner og har heller ikke betalt leie på campingplassen.

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play!

Inge og Marita bor sammen med sine tre små barn på Veggli, men har separat økonomi fordi Inge tidligere har gått konkurs. Paret snakker ikke sammen om penger, og Marita blir sjokkert når hun får vite at Inges gjeld er på over to millioner kroner.

Luksusfellen

Spar tid og penger

Hurra for barnebursdager, lekser, henting, bringing, gymbagger, raske middager og fotballkamper som begynner før arbeidsdagen slutter… Mye å huske på?

Luksusfellen

Se episoden på TV3 play!

Ruben og Irene fra Alta har levd livets glade dager på kreditt. De har kjøpt biler, ferieturer og junkfood uten å kunne betale for det. Den økonomiske situasjonen blir ikke bedre av at Ruben bare jobber 50 prosent.

Pages