375991
Luksusfellen - Ep. 5
Length: 43:02
349743
Luksusfellen - Ep. 4
Length: 42:45
349741
Luksusfellen - Ep. 3
Length: 42:19
379513
Luksusfellen - neste episode
Length: 00:30
376097
Luksusfellen - neste episode
Length: 00:30
Onsdag 23. april kl. 20.30

Espen og Silje har tre små barn og en økonomi som har gått fullstendig over styr. De har stort sett brukt penger på seg selv, og kjøpt spill, datamaskiner og interiørartikler på kreditt. Egotrippen deres har kostet så dem så dyrt at bilen, som de er avhengige av, er i ferd med å gå på tvangssalg. Nå skylder paret 850.000 kr og er bekymret for barnas fremtid.

TV3 play

Luksusfellen

Catrine (24) er pappas prinsesse og er vant til å få alt hun peker på. Da pappa gikk tom for penger fortsatte Catrine forbruksfesten på kreditt. Hun har reist, shoppet og til og med kjøpt silikonpupper for penger hun ikke har. Nå skylder hun over 400.000 kroner og har dratt faren med seg i gjeldshelvete.

TV3 play

Luksusfellen

Roy Kevin (27) og Katharina (26) tok opp alt det lån de kunne og kjøpte drømmehuset i Mo i Rana på impuls. Dessverre tok de ikke høyde for at huset var et oppussingsobjekt. Nå lever de på kredittkort for å få hverdagen til å gå rundt, mens ingenting er gjort i huset. Situasjonen sliter på forholdet, og paret har vurdert skilsmisse. Se episoden her...

TV3 play

Luksusfellen

Per Inge og Ann-Kristin bor sammen med sine to barn og familievennen Roger i Askim. Per Inge er interessert i biler og har kjøpt seg Mercedes og campingvogn i foreldrenes navn. Dette på tross av at huset har gått på tvangssalg og lønna ikke strekker til. Nå skylder de til sammen over én million kroner, og vet ikke hva de skal gjøre. Luksusfellens eksperter rister på hodet og bretter opp ermene. Se episoden her...

TV3 play

Luksusfellen

Michael har brukt opp pengene sine på festing og skylder nå 500.000 kroner. Michael jobber bare tre ganger i uken og har nesten ingen penger å betjene gjelda med. Likevel mener han at den dårlige økonomien skyldes uflaks. Luksusfellens eksperter kan ikke hjelpe ham dersom det ikke kommer inn mer penger. Se episoden her...

TV3 play

Luksusfellen

Guled kom fra asylsøker til Norge som 18-åring. Han lærte seg norsk, fikk seg jobb og syntes det var fantastisk å få sitt eget bankkort. Da han skjønte at han også kunne låne penger, gikk det fort utforbakke. Særlig fordi han ikke hadde regnet med at han måtte betale renter. Se episoden her...

Sesongpremiere

I kveld kl. 20.30

Seersuksessen Luksusfellen går nå jubilerende inn i sin tiende sesong, og sender episode nummer 100 i løpet av sesongen. Her får du en forsmak på den kommende sesongen.

Vi søker

Luksusfellen

Har du sett de første tegnene på et pengeproblem? TV3 søker deltakere til en ny sesong med Luksusfellen. Vi søker både single, par og familier som har problemet med å få pengene til å strekke til. Vil du være med på Luksusfellen å få hjelp av våre eksperter? Bruk søknadskjemaet for å melde din interesse.

TV3 play

Luksusfellen

Tonje og Timo har pusset opp drømmehuset på kreditt. Selv om de skylder nesten to millioner kroner, planlegger de å gifte seg om kort tid. Magne og Cecilie mener bryllupsfest nå er galskap, og gjør alt de kan for å få paret på andre og mer økonomisk forsvarlige tanker.

TV3 play

Luksusfellen

Jan Ivar (32) skylder 450 000 og bruker alle pengene sine på melk og røyk. Samboeren Kristin (23) betaler derfor resten av husholdningsutgiftene for familien på tre. Dette tærer på forholdet. Hallgeir og Cecilie må gjøre kraftige kutt i forbruket slik at Jan Ivar kan bidra mer til fellesøkonomien.

Pages