Kommer tilbake

Norges styggeste rom

Norges styggeste rom tar en pause på ubestemt tid, men fortvil ikke; på TV3 play finner du mengder av spennende ekstramateriale og andre gode serier. Vi vil informere om når programmet er tilbake på skjermen i god tid før det begynner.

Retro

Se video

Vi har pusset opp det gamle gutterommet i en retro stil. Se før- og etterbilder her.

0
comments

Ukens tips

Retro

Til panelvegger trenger man ofte maling med høyere slitestyrke, men til barnerom er det lurt å velge helsevennlig maling.

0
comments

Moodboard

Lær mer om stilen

Retrostilen tar i bruk et stort fargespekter. Med 50 tallets støvete pastellfarger, over til 60-tallets duse farger med mattet uttrykk, videre inn i 70-årene med brunt, oransje, rødt og solgult.

0
comments

Ukens tips

Retro

- Det er veldig lett å bytte uttrykk på rommet ved å bytte farge på putene, sier Halvor. Hvis taket er lavt, heng gardinene høyere, da lurer vi øyet til å tro at det er høyere under taket.

0
comments

Moodboard

Lær mer om stilen

Stilen er tilbakeskuende og interiøret er hovedsaklig fra 1950, 60- og 70-tallet. Materialer i plast, emalje og ymse tresorter er vanlig.

0
comments

Industriell

Se video

Marius sitt gamle og slitte kjøkken er gjort om til industriell stil. Se før- og etterbilder her.

0
comments

Kryssfinerplater, panelplater, gipsplater og helsparkling. Det finnes mange enkle måter å dekke til en stygg vegg på.

Ukens tips

Industriell

Har du noen stygge hull i veggen som du ønsker å skjule? Halvor har kjøpt stilige nagler som både dekker hullene og pynter veggen.

0
comments

Moodboard

Lær mer om stilen

Den industrielle stilen har røffe kanter, grove dimentasjoner og uferdige eller velbrukte materialer. Materialer som går igjen er stål, jern og sink.

0
comments

Pages