Underholdning

Skjulte skatter er snart tilbake med nye episoder. Serien har byttet kanal siden sist, og blir nå å finne på vår nye kanal TV6.

0
comments

Se episoden nå!

Skjulte skatter

Jannecke og Inge besøker radio- og TV-personlighet Geir Schau, som bor midlertidig hjemme hos sin mor i barndomshjemmets kjeller. Geir og mamma Jorunn har mengder av gamle ting som står bortgjemt i esker, og nå ønsker de at andre skal få glede av dette. Både mor og sønn er veldig glade i å reise, og håper at en auksjon skal gi dem penger til en ordentlig familieferie mens Jorunn fortsatt er frisk og sprek.

Se episoden nå!

Skjulte skatter

Ravi og Ellen er i dag på Lillehammer for å besøke Torunn og Crispin. De bor i hennes barndomshjem, en gård med mange dyr samt en haug med gamle ting de ikke aner verdien av. Nå trenger de penger til et nytt vannsystem på gården.

Se episoden nå!

Skjulte skatter

Arne har bedt Jannecke og Inge om hjelp til å rydde opp i samboeren Oskars mange samlinger. Oskar viser stolt frem alt han eier, og overtales motvillig til å kvitte seg med noe for en god sak. Målet er nemlig å overraske Arne med en tur. Det kryr av hunder i huset på Auli, og Jannecke forsøker å stjele med seg en…

Se episoden nå!

Skjulte skatter

Ravi og Ellen besøker klesdesigneren Kristin, som bor i Gamle Fredrikstad. Hun elsker jugendstilen, og det bærer interiøret hennes preg av. I dag lærer Ivar hva jugend egentlig er. Kristin drømmer om en tur til India for å besøke et barnehjem for kasteløse pikebarn, et prosjekt hun har støttet økonomisk i flere år.

Underholdning

Sesongpremiere mandag kl. 19.30

Har du et loft, en garasje eller en kjeller full av tilsynelatende verdiløst skrot, samt en drøm du gjerne vil oppfylle, men ikke har råd til? Fortvil ikke! Les mer om den nye sesongen her...