L.A. Life

Gjestedommer: Tyra Banks

– Mange modeller som vinner Top Model tror at verden ligger for deres føtter. Dette er ikke tilfelle, Frida må jobbe hardt. Hun må være sulten på suksess.

 

Girl Talk

Bli med inn i huset

Det var Ingebjørg som kom på den kjedelige 2. plassen i Top Model Norge-finalen. – Jeg har opplevd og lært så utrolig mye, men det er tungt å tenke på alt jeg har gått gjennom uten å få lønn for det, sier hun. 

 

Girl Talk

Bli med inn i huset

– Folk kommer til å få hakeslepp, sier vinneren av Top Model Norge. Jeg som så ut som et helvete på videregående. Se vinnerintervjuet her. 

Top Model Norge

Se alle bildene!

På fotoshooten for Maybelline New York må finalistene gi alt, dette er siste sjanse.

Top Model Norge

Se episoden på TV3 play!

Det er finale i Top Model. De tre siste deltakerne får beskjed om å pakke sakene sine, de skal nemlig til New York! De vet ennå ikke at selveste Tyra Banks, legendariske supermodell og programleder for Americas Next Top Model, skal sitte i finalejuryen.

Get The Look

Sminketips

Bli julebordets dronning med sminketips fra makeup-artist Gabriel Almodovar.

L.A. Life

Tone Damli

Vi blir med backstage når Tone Damli og team coach Jonas Hallberg sladrer mens jentene blir intervjuet på radio. – Jeg synes jentene var flinke, men noen ble nok litt too much og all over the place, sier Tone. 

Top Model Norge

Se episoden på TV3 play!

Det er bare fire jenter igjen i LA, og konkurransen tilspisser seg nå som det er så nærme finalen. Tone Damli Aaberge kommer på besøk og forteller dem litt om livet i rampelyset.

Girl Talk

Bli med inn i huset

Det ble en tårevåt avskjed når Ine måtte forlate de resterende jentene. Nå er de bare tre igjen og jentene snakker om hvem de ser på som sin største konkurrent.

Top Model Norge

Se alle bildene!

På fotoshooten skal jentene ta et coverbilde for Norges viktigste moteblad, Elle.

Pages